Slottar med hästtema

Att spela slottar med teman tagna från hästkapplöpningar är ett utmärkt sätt att kombinera två spänningsmoment i ett. Genom att använda en Unibet bonuskod kan man dessutom få mer för pengarna och få ut fler spins för sina satsningar. Vi har gått igenom några av de bästa slottarna med just hästtema för att ge lite inspiration för framtida spel. Alla dessa fyra har platsat på listan eftersom de har något lite extra i form av bonusrundor eller freespins, som höjer spelglädjen lite över det vanliga.

Derby Dollars

Derby Dollars är en av de få slottar som utrustats med en progressiv jackpot. Varje spin man spelar här kan alltså vara värd tusentals kronor om man lyckas pricka in drömvinsten. Det finns 20 vinstlinjer tillgängliga, och de är inte låsta så det är upp till varje spelare att bestämma hur många man vill satsa på. En annan fördel med Derby Dollars är att det bara krävs två scatter symboler för att få freespins, och inte tre som det vanligtvis är på slottar. Detta gör att chansen till gratisrundor ökar markant, och därmed chanserna till jackpotvinsten.

Magic Seven Slot

Den här slotten kommer från Playtech och har lyckats fånga all den spänning man vanligtvis bara hittar vid kapplöpningsbanan, och programmerat in den i slotten. Här kan man spela sig igenom karriären av en av hästvärldens mest kända och älskade jockeys, Frankie Dettori, som länge var ett toppnamn inom sporten. Varje spelomgång blir unik eftersom man färdas genom Frankies värld och allt kan hända, såväl freespins som bonusrundor finns gömda i spelet. Det är en klassisk uppbyggd spelplan man möts av, med fem hjul på fyra rader. Det finns en fast jackpot i spelet, vilken man kan vinna i vilken spelomgång som helst.

First Past the Post Slot

Den här slotten har fem hjul med totalt 25 vinstlinjer och kommer från den populära spelutvecklaren Microgaming. First Past the Post Slot går att spela på för mycket låga summor, men också storspelare kan få glädje från den eftersom man kan välja att spela med maximal insats på alla vinstlinjerna. En av de roligaste bonusfunktionerna hänger ihop med spelets scatter symboler. Dyker dessa upp på hjul två, tre och fyra kommer man att flyttas till en bonusrunda. Först väljer man vilken häst man vill tävla med, därefter får man ett visst antal freespins baserat på hur det gick i racet. Som mest kan man få 30 freespins.

Sure Win Slot

Den här slotten har en liten twist som gör alla spelomgångar lite längre än vanligt. Efter varje spin man vunnit på får man möjlighet att satsa på vilken färg som kommer att komma upp på spelets nästa kort. Genom att gissa rätt kan man dubbla eller till och med tredubbla sin vinst. Även vid freespins har spelaren ett val, man kan välja att spela med 12, 16 eller 24 freespins. Ett enkelt val, kan man tänka, men då ska man komma ihåg att det lägsta antalet har den största multipliceringen. Vinsterna från de 12 freespinsen gångas med 4, vinsterna från de 16 gångas med 3 och vinsterna från de 24 dubbleras.