Är du intresserad av hästar och av trav? Då har du kommit helt rätt, här hittar du mängder med intressant information för dig som är intresserad av att lära dig mer om just hästar, hästtävlingar och trav. Trav är otroligt populärt i Sverige och många väljer att spela på trav för att de tycker att det är så otroligt roligt. Detta är en av de absolut mest populära bettingsporter som finns tillgängligt och du kommer sannolikt om du inte redan har gjort det att betta på trav någon gång under ditt liv i Sverige.

När man spelar på trav kan man dessutom vinna väldigt mycket pengar, det finns nämligen olika typer av satsningar och oftast så väljer man att köpa en färdig. Men om du läser in dig lite mer på hur trav fungerar, på hästarnas historik med mera så finns det goda chanser för att du ska kunna lägga en rad på egen hand som gör dig till miljonär resten av ditt liv. Om du har planerat att spela på trav inom en snar framtid bör du därför läsa igenom de artiklar som vi har samlat här. De kommer att hjälpa dig att fatta bättre beslut och framför allt förstå vad som händer på banan och varför.

Trav är en sport som engagerar otroligt många människor på olika nivåer och Sverige är ett av de länder som är världsledande när det kommer till trav och att leverera hästar som är i högklass och som högpresterar under alla typer av tävlingar.