De bästa apparna för oss som älskar hästkapplöpning

Det finns en hel del tips, forum och diskussioner i etern om vilka appar som funkar bäst för oss som vill veta allt om hästkapplöpning. Hos Snabbare casino kan du spela på hästar och hitta det mesta som handlar om din betting, men vad finns det mer att hitta i app-väg? Vi har gått igenom de viktigaste apparna för den som vill ha översikt på hästkapplöpningar världen över, och vi har hittat några som definitivt kommer förgylla din telefon. 

Börja klassiskt med The Racing Post appen

Det här är en app som hängt med länge, och den är fortfarande lika populär som när den lanserades. Detta är appversionen av en tidning som är gammal som gatan, och som kommer med daglig statistik och information om hästar och race världen över. Den här appen passar särskilt dig som är pepp på att veta mer om loppen i Storbritannien och Irland, men den kan också ge dig matnyttig information om lopp i Australien, Förenade Arabemiraten, Asien och Sydafrika. 

I den här appen hittar du inte bara tips på betting, utan också nyhetsartiklar och krönikor om allt som händer. Det här är en bra grundapp att ha, innan du nischar in dig lite mer med hjälp av andra nedladdningar. 

Derby Quest flyttar in dig på banan

Derby Quest är en rolig app som flyttar fokus lite för dig som spelar. Här får du ikläda dig rollen som tränare, och får hänga med i alla de dagliga sysslorna som ingår i att träna en topphäst. Det finns ett mål som hägrar i framtiden, ett stort lopp, och du matar, tränar och rustar hästen för att få en så bra placering som möjligt. Sedan är det såklart du som sitter upp i sadeln och rider loppet. Detta är den app som fått högsta betyg av sina användare sedan den lanserades, och den är en skön avkoppling för dig som älskar hästar. 

Racing.com appen låter dig streama loppen

För dig som inte hinner se alla lopp på TV, eller som vill se lopp som inte visas på de vanliga kanalerna, är Racing.com appen ett perfekt alternativ. Här kan du se alla lopp från Australien direkt i mobil eller plattan. Till skillnad från många andra streamingappar så är den här helt gratis, och du kan enkelt ladda ner den och börja streama direkt. Bland annat kan du titta på Victorias Spring Racing Carnival, det avsevärt största loppet i Australien. 

The Racing App vill bli störst

Detta är en relativt ny app, men den strävar efter att bli den enda du behöver. Den vill ta över tronen från The Racing Post appen för att bli förstahandsvalet för alla som vill veta mer om hästkapplöpning på en daglig basis. Du kan enkelt följa statistik, resultat och dessutom kan du se olika simulationer på loppen som inte har körts ännu. Detta gör att du kan få en inblick i hur nästa lopp kommer att gå – innan det ens har startat. Den har ännu inte nått sin fulla kapacitet, men är på god väg att bli en komplett guide till hästkapplöpningens värld.